Değirmendere'ye yol müjdesi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,  mahalle buluşmaları kapsamında Değirmendere Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Gümrükçüoğlu, esnafın asfalt ve altyapıyla ilgili  taleplerini ilgili birimlere bildirerek ivedilikle çözümlenm

Değirmendere'ye yol müjdesi
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,  mahalle buluşmaları kapsamında Değirmendere Mahallesi’ni ziyaret etti.
 
Ziyarette Başkan Gümrükçüoğlu, esnafın asfalt ve altyapıyla ilgili  taleplerini ilgili birimlere bildirerek ivedilikle çözümlenmesini istedi. Gümrükçüoğlu’nun talimatından kısa bir süre sonra belediye ekipleri sorunları çözdü.
Değirmendere Camisi’nin lokalinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Kendisine iletilen şikâyet ve talepleri ilgiyle dinleyip not eden Gümrükçüoğlu, çözüm noktasında ilgililere talimatlar verdi. Ziyaretinde Değirmendere sakinlerine iki de müjde veren Gümrükçüoğlu, Sülüklü Mezarlığı'na ayrılan yol kavşağı ile Erzurum Yolu'na dönen kavşağın genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.
 
Başkan Gümrükçüoğlu, burada yaptığı açıklamada, ”Değirmendere bizim göz bebeğimiz olan bir mahallemizidir. Buranın sorunlarının bir an önce çözüme kavuşturulması için elimizden gayreti gösteriyoruz. Sizlerin her zaman gündem getirdiği eski Hayali Garajı trampa şeklinde değiştirilecek ve buradaki sıkıntı ortadan kalkmış olacak.
 
Diğer bir çalışmamız Sülüklü Mezarlığı'na ayrılan yol kavşağı ile Erzurum Yolu'na dönen kavşağın genişletilmesidir. Yaptığımız proje çalışmasına göre Sülüklü Mezarlığı'ndan gelen yol Çimento Fabrikası'nın yanından inip limanın önünden geçecek. Yani sahille buluşmuş olacak. Projesi şuanda belediyemizin  mühendisleri ile Karayolları mühendisleri tarafından çalışılıyor.
 
Yine aynı şekilde Erzurum’dan gelen yolun duble yol yapılması Rize Caddesi ile kesiştiği kavşağın düzenlenerek sahildeki otoyola kavuşturulması projesi çalışmaları devam ediyor. 2017 yılına kadar bitirilmesi planlanan  bu çalışmalarla Değirmendere’nin bir soluk alması sağlanmış olacaktır”  şeklinde konuştu.
 
Mahalleli ile yaptığı sohbet esnasında Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yanına gelen bir vatandaş tiroit kanseri olan ablasını Ankara’ya götüreceğini ve kendisine yardımcı olmasını istedi. Bunun üzerine Başkan Gümrükçüoğlu, kişisel kartını vatandaşa vererek  hastanın alanında uzman Cebeci Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Osman Güler’e  götürülmesini ve kendisinin de yakından takip edeceğini belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel