Değirmendere'de araç içinde silahlı kavga

Trabzon’un Değirmendere Semtinde silahlar konuştu.Olay 23:00 sularında meydana geldi Değirmendere mevkiinde bulunan alt geçit önünde arabanın  içinde tartışan iki arkadaş bir süre sonra kavga etmeye başladı. Bu sırada araç sürücüsü olduğu tespit edilen Ne

Değirmendere'de araç içinde silahlı kavga

Trabzon’un Değirmendere Semtinde silahlar konuştu.

Olay 23:00 sularında meydana geldi Değirmendere mevkiinde bulunan alt geçit önünde arabanın  içinde tartışan iki arkadaş bir süre sonra kavga etmeye başladı. Bu sırada araç sürücüsü olduğu tespit edilen Necmettin G. (34)  henüz kimliği tespit edilemeyen arkadaşı tarafından araç içerisinde kurşun yağmuruna tutuldu.

Arkadaşının silahından çıkan mermilere hedef olan Necmettin G. Kendini arabadan dışarı atarak yakında bulunan bir büfeye girerek saklanmaya çalıştı. Henüz kimliği belirlenemeyen saldırgan olay yerinden kaçarken Necmettin G. Ağır yaralı olarak büfede sağlık ekiplerini beklemeye başladı.

Büfecinin 112 acil servisine haber vererek durumu bildirmesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri gelerek yaralı Necmettin G.’ye müdahale etti. Yaralı olarak TIP fakültesine kaldırıldı. Necmettin G. Hastane polisini ilk verdiği ifadede alacak ve verecek yüzünden arkadaşı ile tartıştığını ve bu yüzden vurulduğunu söyledi.

Polis ekipleri olay ile ilgili çalışma başlattı 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel