Değirmendere neden köpürdü?

Trabzon’un Değirmendere Deresi’nde oluşan köpüklerle ilgili Trabzon Belediyesi’nden açıklama yapıldı.Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada, “Değirmendere’ye klor atılması iddiası, teknik bilgiden yoksun ve dayanıksız bir iddiadır. Suyun klorlaması

Değirmendere neden köpürdü?

Trabzon’un Değirmendere Deresi’nde oluşan köpüklerle ilgili Trabzon Belediyesi’nden açıklama yapıldı.

Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada, “Değirmendere’ye klor atılması iddiası, teknik bilgiden yoksun ve dayanıksız bir iddiadır. Suyun klorlaması dereye değil, içme suyuna tam otomatik olarak verilmektedir ve klor suya verildiğinde su köpürmez. Galyan Barajı çalışmaları uzun süreden buyana devam etmektedir. Ve köpük oluşturacak bir kimyasal kullanılmamaktadır. Trabzon Belediyesi köpüklerin nereden geldiği konusunda bir araştırma başlatmış olup bu köpüklerin herhangi bir iş yerinin atığı olması durumunda gerekli işlemler yapılacaktır” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel