Darısı Trabzon'un başına

Edirneli taksicilerden ilk...Edirneli taksiciler araçlarına internet taktırdı Trabzon’dakilerde ise bırakın interneti  çoğunda klima bile yok.BU HABERİ TRABZON İL TRAFİK KOMİSYONU OKUSUNEdirne Adalet Sarayı karşısında hizmet veren bir taksi durağındaki ta

Darısı Trabzon'un başına

Edirneli taksicilerden ilk...

Edirneli taksiciler araçlarına internet taktırdı Trabzon’dakilerde ise bırakın interneti  çoğunda klima bile yok.

BU HABERİ TRABZON İL TRAFİK KOMİSYONU OKUSUN

Edirne Adalet Sarayı karşısında hizmet veren bir taksi durağındaki taksiciler, taksilerini internet bağlantılı bilgisayar ve yazıcılarla donatarak "Mobil sarı ofisler" olarak tanımladıkları taksilere geçerken müşteri sayıları daha da arttı.

Edirne Adliye karşısında hizmet veren taksi durağındaki taksiciler,araçlarını teknolojik olarak donatırken, Trabzon’da bırakın interneti  bir çok taksi ve  toplu taşıma araçlarında  klima dahi yok.

Edirneli taksiciler hem vatandaşa hem de hukukçulara  hizmet vererek övgü alırken Trabzon’daki toplu taşıma araçlarında 9 kişilik koltuk sayası,denetimde olmayınca  ek yapılarak 10 kişiliğe çıkarıldı.

Edirne Adalet Sarayı karşısında hizmet veren bir taksi durağındaki taksiciler, taksilerini internet bağlantılı bilgisayar ve yazıcılarla donatarak "Mobil sarı ofisler" olarak tanımladıkları taksilere geçerken  müşteri sayıları daha da arttı.

Adliye Saray Taksi Durağı Başkanı Salih Küçükardalı,  Vatandaşları taşımanın yanı sıra  avukatlar ve adli yetkililer ile birlikte keşif, haciz ve icra işlerine de gittiklerini söyledi.

Taksi durağında 10 tane 7 kişilik aracın bulunduğunu belirten Küçükardalı, sahadaki adli işlemlerde gerekli olan bilgisayar, yazıcı, jeneratör gibi teknolojik kullanım cihazlarının da taksilerinde bulunduğunu kaydetti.

EDİRNE'DEKİ TAŞIMACILIKK İÇİN TRABZON ŞÖFÖRLER CEMİYETİNE DÜŞÜNÜYOR

Normal yolcuların yanı sıra Yargıya da hizmet etmek için bu imkanları sağladıklarını ifade eden Küçükardalı, "Avukatlar genellikle araçlarda bilgisayar, yazıcı, ve faks bulunmasını istiyor.

Bizim de 10 aracımızda bu teknolojik sistem mevcut. Bu sistemi talep üzerine yerine getirdik. Edirne Adliyesi, Havsa ve Lalapaşa gibi çevre adliyelerin kapanmasıyla büyüdü. Biz de bu değişime karşın kendimizi yeniledik. Adliyede çalışanların rahat edebilmesi için teknoloji harikası araçlarımızda her şey mevcut" diye konuştu.

Taksici Ali Dönmez de,rutin yolcu taşımayı sürdürdüklerini ve  amaçlarının resmi kurumlarda çalışan müşterilerinin yükünü hafifletmek olduğunu belirtti.

TRABZON BUNU HAK ETMİYOR MU ?

Müşterilerinin hizmetlerinden memnun olduğunu anlatan Dönmez, "Taksimize binen kişiler araçlarımızın temizliğini ve donanımlı halini görünce bize teşekkür ediyor.

Bu duraktaki taksiciler olarak medeni bir şekilde giyinerek ve her gün traşımızı olarak müşterinin karşısına çıkıyoruz. Müşterilerimiz, bizdeki güveni ve temizliği hiçbir yerde bulamadıklarını söylüyor" dedi.

Taksici Mert Yalçın da, taksi durağındaki araçlar ile müşterinin beklentisini karşıladıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler