Damadına vermedi, inek besliyor

Topluca köyünde Ali Çorbacı (64) adlı bir kişi, üç katlı evinin ikinci katında inek besliyor. Kendisinin oturduğu dairenin alt dairesinde iki inek besleyen Çorbacı'nın evi geçmişte kendisinden isteyen damadı Ali Kemal Parlak'a vermediği, evi vermemek için

Damadına vermedi, inek besliyor

Topluca köyünde Ali Çorbacı (64) adlı bir kişi, üç katlı evinin ikinci katında inek besliyor. Kendisinin oturduğu dairenin alt dairesinde iki inek besleyen Çorbacı'nın evi geçmişte kendisinden isteyen damadı Ali Kemal Parlak'a vermediği, evi vermemek için evde inek beslemeye başladığı ileri sürüldü.

İddiaları yalanlamayan Çorbacı, "Henüz kızlarıma bir şey vermedim. İleride imza atacağız. Şu an evde inek besliyorum. İnekleri çıkartmayı düşünmüyorum. İneklere bir süre daha ihtiyacım var. Damadım daha genç çalışıp kendi evini yapar. Ama zamanı gelince malları çocuklarım arasında bölüştüreceğim" dedi.

Çorbacı'nın eşi Nimet Çorbacı da yaptığı açıklamada, "Evet vermedim evi. İnek besliyorum orada. Gençler çalışıp yaparlar. Onların da evi olur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler