Damadı öldüren şahıs yakalandı

Trabzon’un Of ilçesinde 2 Eylül akşamı bir düğün salonunda evlenen akrabası Serkan İhtiyar'ı silahla vurarak öldüren ve olay sonrası kaçan şahıs dün akşam İstanbul’da yakalandı.  Of ilçesinde 2 Eylül 2014 akşamı bir düğün salonunda kıyılan nikahla Serkan

Damadı öldüren şahıs yakalandı
Trabzon’un Of ilçesinde 2 Eylül akşamı bir düğün salonunda evlenen akrabası Serkan İhtiyar'ı silahla vurarak öldüren ve olay sonrası kaçan şahıs dün akşam İstanbul’da yakalandı. 
 
Of ilçesinde 2 Eylül 2014 akşamı bir düğün salonunda kıyılan nikahla Serkan İhtiyar (26) ve Fatmanur Marangoz hayatlarını birleştirmişti. Damat İhtiyar, arkadaşlarıyla düğünün sonlarında horon oynadığı esnada arkasından yaklaşan akrabası Raşit Genç (İhtiyar) (18) tarafından silahla vurulmuştu. Silahtan çıkan kurşunlarla damat Serkan İhtiyar ağır şekilde yaralanırken, seken kurşunlardan 3 kişi de hafif şekilde yaralanmıştı. Damat Serkan İhtiyar, kaldırıldığı KTÜ Farabi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Cinayeti işleyen Raşit Genç, olay sonrası kaçarken, yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Genç, olaydan 26 gün sonra dün akşam İstanbul’da polis ekipleri tarafından yakalandı. Genç'in İstanbul'daki işlemlerinin ardından Trabzon'a getirilmesi bekleniyor. 
 
Öte yandan cinayeti gerçekleştiren Raşit Genç’in damat Serkan İhtiyar'ı en mutlu gününde öldüreceğini daha önce söylediği, ağabeyi Özkan İhtiyar'ın Serkan İhtiyar'ın kullandığı aracın çarpması sonucu 4 yıl önce hayatını kaybetmesi nedeniyle husumet beslediği öğrenilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler