Daha mezarı soğumadan neden sandık kurdunuz?

TTSO Meclis seçimlerinde işte bu tartışma yaşanıyor.. Haber61/haber servisi  Trabzon Ticaret Sanayi Odası'nın 69 meclis üyesinden 63'ü sandık başına gitti. Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy'un vefat etmesinden sonra yerine gelecek isimler yarıştı. Aday olan

Daha mezarı soğumadan  neden sandık  kurdunuz?
TTSO Meclis seçimlerinde işte bu tartışma yaşanıyor..
 
Haber61/haber servisi 
 
Trabzon Ticaret Sanayi Odası'nın 69 meclis üyesinden 63'ü sandık başına gitti. Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy'un vefat etmesinden sonra yerine gelecek isimler yarıştı. Aday olan Şadan Eren ve diğer Aday Mehmet Çelik'in yani sıra gözler önceki seçimlerde Ali Osman Ulusoy'un ezeli rakibi Ali Uzunalioğlu'nu aradı.
 
Neden aday olmadınız sorusuna Ali Uzunalioğlu," Seçimin sayın Ulusoy'un vefatından hemen bir hafta sonra yapılması yanlış bence.. Ne acelesi vardı? Daha mezarı soğumadan bu seçimin yapılmasını yanlış buluyorum" dedi.
 
Bu konuya Tayfun Sezer de katılarak aralarında şöyle bir diyalog geçti...
 
Tayfun Sezer: Bu bir kurumdur. Hizmet eder. Saygının yeri ayrıdır. Burada herhangi bir Saygısızlık olmadı.
 
Ali Uzunalioğlu: Ben yine diyorum, şu anda bu ara kısa oldu. 
 
Tayfun Sezer: Yahu saygı başkadır kurumun işlevleri başkadır.
 
Ali Uzunalioğlu: meclis başkanlığının "aciliyeti yoktur" der tüzükte. Yönetim kurulu başkanı olsa farketmez! Cok kısa döneme getirildi. 
 
Tayfun Sezer: Bence bunda bir sorun yok.
 
Ali Uzunalioğlu: Ben bu yüzden bu sefer aday olmadım. Ama bir daha ki sefer adayım. Desteğini bekliyorum.
 
 
Seçimde zaman tartışmasına Mehmet Çelik'e destek verdiği öğrenilen Ekrem Çapkınoğlu da dahil oldu. Çapkınoğlu, "Bende yapmayalım, dedim erken dedim" dedi
 
Tayfun Sezer: Yasa 30 gün diyor ama uzatmanın anlamı yok. 
 
Meclis üyelerini ikiye bölen diğer meclis üyelerine de yansırken, kulislerde günlerce bu konunun tartışılacağa benziyor.
 
unnamed-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel