Dağcılar bakın hangi yaylada?

Kulüp üyesi 21 sporcunun katılımı ile yaklaşık 5 saat süren yürüyüşte Gelinkaya mahallesi ve orman içinden geçen sporcular, havanın da sıcak olmasını fırsat bilerek zirvede karın tadını çıkardı. Kulüp başkanı Mustafa Akbulut, 10 kilometrelik parkurun mevs

Dağcılar bakın hangi yaylada?

Kulüp üyesi 21 sporcunun katılımı ile yaklaşık 5 saat süren yürüyüşte Gelinkaya mahallesi ve orman içinden geçen sporcular, havanın da sıcak olmasını fırsat bilerek zirvede karın tadını çıkardı.

Kulüp başkanı Mustafa Akbulut, 10 kilometrelik parkurun mevsim şartlarına göre herhangi bir tehlikesinin bulunmaması nedeniyle her yıl düzenli olarak yürüdükleri bir parkur olduğunu söyledi. Yer yer 50 santimetreyi bulan kar kalınlığı nedeniyle sporcuların yorulduğunu ve bu yorgunluğu 2 bin metrelik zirvede kamp ateşi yakarak çaylarını yudumlayarak attıklarını kaydeden Akbulut, bölgenin çığ tehlikesi olmaması nedeniyle tüm dağcıların rahatlıkla kat edebilecekleri bir parkur olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler