Cumhuriyet ile gelen özgürlük

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Cumhuriyet ile gelen özgürlüğün 87. Yaşında olduğunu, Türk iş dünyasının bu özgürlük içinde gelişip dünya ile rekabet eden duruma geldiğini söyledi. Cumhuriyetin ilanının 87. Yıl

Cumhuriyet ile gelen özgürlük

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Cumhuriyet ile gelen özgürlüğün 87. Yaşında olduğunu, Türk iş dünyasının bu özgürlük içinde gelişip dünya ile rekabet eden duruma geldiğini söyledi.

Cumhuriyetin ilanının 87. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı yazılı mesajında TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Türk ulusunun bağımsızlığının sembolü olan Cumhuriyetin, dünya milletlerine örnek teşkil ettiğini belirtti. Hacısalihoğlu, ”Cumhuriyet halkımızın aydınlanma hareketinin en doruk noktasıdır. Bugün cumhuriyete karşı olan iç ve dış şer odaklarının asıl hedefinde milletimizin birlik beraberlik, bütünlük ve huzuru vardır. Cumhuriyet ile bağımsız ve özgür Türk iş dünyasının ulusal ve uluslararası alandaki dünya ile rekabet gücündeki yükselme vardır. “görüşlerine değinildi.

Hacısalihoğlu, Cumhuriyetin, Türk Milletinin en büyük bayramlarından biri olduğunu belirterek şöyle devam etti.  ”Yönetim Kurulu ve camiamız adına Cumhuriyetimizin 87. Yılını kutluyor, 87 yıl önceki coşkunun aynen devam ettiğini, gelecekte de devam edeceğini belirterek ‘Yaşasın Cumhuriyet ’diyoruz.” 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler