Cumhurbaşkanı Gül, Ordu'da

 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ordu'da balıkçı barınağını ziyaret etti, Ordu-Giresun Havaalanı inşaat sahasını inceledi.Gül, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak için geldiği Ordu'da balıkçı barınağına giderek, balıkçılarla bir süre sohbet etti.Ağ yapı

Cumhurbaşkanı Gül, Ordu'da

 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ordu'da balıkçı barınağını ziyaret etti, Ordu-Giresun Havaalanı inşaat sahasını inceledi.

Gül, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak için geldiği Ordu'da balıkçı barınağına giderek, balıkçılarla bir süre sohbet etti.

Ağ yapımı hakkında bilgi alan Gül, birkaç ilmek ağ ördü. Gül, burada satılan balıkları da inceledi.

Cumhurbaşkanı Gül, gazetecilerin "Hangi balığı seversiniz" sorusu üzerine, "Bütün balıkları severim. Tabi her mesleğin bir zorluğu var. Balıkçılık da meşakkatli bir iştir. Karadeniz de dalgalıdır, her zaman bugünkü gibi durgun değildir" dedi.

Gül balıkçılara "hayırlı işler" diyerek barınaktan ayrıldı.

Ziyaretinin ardından Giresun'a hareket eden Cumhurbaşkanı Gül, Gülyalı ilçesindeki Ordu-Giresun Havaalanı inşaat sahasında incelemelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel