"Cumhurbaşkanı Erdoğan olacak"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve ekibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için Trabzon’un Tonya ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, “2023’leri, 2071’leri hedef gösteren Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, İnşallah

"Cumhurbaşkanı Erdoğan olacak"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve ekibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için Trabzon’un Tonya ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, “2023’leri, 2071’leri hedef gösteren Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, İnşallah 12. Cumhurbaşkanımız olacak” dedi. 

Tonya’da vatandaşlar ve esnaflarla sohbet eden Başkan Günnar, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Cihan Bıyıkoğlu, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, AK Parti Tonya İlçe Başkanı Mehmet Yakuupoğlu ile birlikte ilçe merkezindeki seçim gezisini sürdürdü. Vatandaşlardan Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Günnar, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Günnar, burada yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanlığı seçimi için Tonya'dayız. Çok değerli halkımızla her zaman bir aradayız. AK Parti Trabzon İl Teşkilatı olarak yeni bir Türkiye için milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan adına mücadelemiz devam ediyor. 12 yıldır Cumhuriyet tarihinde emsali görülmemiş başarılara imza atmış milletin adamına destek olabilmek var gücümüzle çalışmaktayız. Gözlemlerimiz şu ki halkımızdan büyük bir destek görüyoruz. İnşallah Trabzon’da tüm ilçeler, Sayın Başbakanımızın ilk turda Çankaya’ya çıkması için gerekli desteği verecek. Hangi siyasi partiye mensup olursa olsun tüm Türkiye’yi Sayın Başbakanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan etrafından kenetlenmeye davet ediyoruz. Şuana kadar girdiğimiz milletvekili seçimleri, gerek referandum ve gerekse yerel seçimlerde her zaman oy oranımızı yükselttik. Bu seçimlerde de artan desteğimizi, Başbakanımızın yanında olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz. Nasıl bu güne kadar beraberce çalışarak ilçelerimizi ve şehrimizi belli bir noktaya getirdiysek, inşallah Cumhurbaşkanımızı da seçerek yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Tüm Türk milletinin başkanlığının seçileceği bu seçimde ülkenin geleceği için Başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler