Cumhurbaşkanı Erdoğan Akyazı için tarih verdi

Trabzon’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akyazı ile ilgili tarih verdi. “Akyazı seneye ikinci sezona yetişecek” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan yatırımlarla ilgili de, “Trabzon’da uluslararası spor müsabakaların düzenlemesini burada yaptık. Şimd

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akyazı için tarih verdi

Trabzon’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akyazı ile ilgili tarih verdi. 

“Akyazı seneye ikinci sezona yetişecek” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan yatırımlarla ilgili de, “Trabzon’da uluslararası spor müsabakaların düzenlemesini burada yaptık. Şimdide Akyazı inşaatını yapıyoruz. inşallah bu stat 2015-2016 sezonunun ikinci yarısına yetişecek” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

BİZDE CEK CAK YOK
 
Kanuni Bulvarı projesi devam ediyor mu? Ediyor. 24 km uzunluğundaki 673 milyonluk yatırım tünelleriyle köprülü kavşak viyadükleri ile o da kısa sürede hizmetinize sunulacak. Biz diğerleri gibi olmayan bir şeyi cek cak yok biz yaptığımızı konuşuyoruz. Zigana tünelinin ihalesine sona gelindi mi? Gelindi. Karadeniz’i Doğu Anadoluya bağlayan bu tünel bölgenin kabuğunu ticaretin canlanmasında ciddi katkı sağlayacak. Salmankaş geçişi devam ediyor. Bu dev projeler Trabzon’un hem çehresini değiştirecek hemde geleceğini aydınlatacak projeler.  Eğer yapılmış olanları söyleyecek olursak oradada güzel manzara var. 12 yılda Trabzon’a yatırım ve verilen destek miktarı 13,5 katrilyondur. Kardeşlerim bunlar hep Trabzon’a yapıldı. Eğitimde, sağlıkta, adalette ulaşımda toplu konutta sosyal yardımlarda her alanda Trabzon tarihinde görmediği yatırımlara kavuştu. Artık büyükşehir yapacağız demiştim yaptık. Büyükşehir belediyesi olan Trabzon ilçeleri kasabalarıyla yeni bir hizmet anlayışına kavuştu.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel