Cumhurbaşkanı Avni Aker için ne dedi?

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde Hüseyin Avni Aker sahasının yıkılım yıkılmayacağı konusunda gündeme gelen konuda Meclis Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu son noktayı koydu. Başkan Gümrükçüoğlu, “ Sayın Cumhurbaşkanımız bura

Cumhurbaşkanı Avni Aker için ne dedi?

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde Hüseyin Avni Aker sahasının yıkılım yıkılmayacağı konusunda gündeme gelen konuda Meclis Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu son noktayı koydu. Başkan Gümrükçüoğlu, “ Sayın Cumhurbaşkanımız buraya geldiğinde bu konu hakkında konuştuk. Bize Şehir Hastanesi için yer sorduğunda bizde kendisine Hüseyin Avni Aker’in yerini söyledik. Kendiside oranın “küçük olduğunu” söyledi. Bu nedenle bizde hastane için farklı bir yer için çalışıyoruz.”dedi.

KÜLTÜR VE SANAT ALANI

Avni Aker’i Belediye binası olarak düşündüklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, “ Biz bu alanı Büyükşehir Belediye binası olarak düşünüyoruz. Oradan başlayan ve Trabzon lisesine kadar olan alanı ise kültür ve sanat alanı olarak yeniden inşa etmekte yarar olacağı kanaatindeyiz. Yavuz Selim Sahası korunarak böyle bir projeye imza atmak istiyoruz.”ifadelerine yer verdi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel