Cuma namazı sonrası vatandaşa aşure dağıtıldı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Deliklitaş Mevkiinde bulunan Kurşunoğlu Camisi cemaatine ve Ata İlköğretim Okulu öğrencilerine aşure ikram ederek Muharrem aylarını kutladı.Cuma namazını Kurşunoğlu Camisi’nde kılan Başkan Gümrükçüoğl

Cuma namazı sonrası vatandaşa aşure dağıtıldı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Deliklitaş Mevkiinde bulunan Kurşunoğlu Camisi cemaatine ve Ata İlköğretim Okulu öğrencilerine aşure ikram ederek Muharrem aylarını kutladı.

Cuma namazını Kurşunoğlu Camisi’nde kılan Başkan Gümrükçüoğlu namaz çıkışı cemaate aşure ikram etti. Başkanvekili Seyfullah Kınalı, Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan ve Belediye Meclis üyesi Nihat Demir ile birlikte vatandaşlara aşure dağıtan Başkan Gümrükçüoğlu, birlikteliğin, bereketin, yardımlaşmanın ve dayanışmanın günü olan Aşure günü için şehir genelinde bazı etkinlikler yaptıklarını kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu anlamlı ay ve günde vatandaşlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aşure Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklerin Trabzon'daki birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının ne kadar gelişmiş olduğunu gösteriyor. Bu mübarek ayın bütün İslam dünyasına ve insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyoruz“ ifadelerini kulandı.

20131115aw000696_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel