Çukurçayır’da sokak köpekleri dehşet saçtı!

Trabzon’un Çukurçayır Beldesinde başıboş sokak köpeklerinin saldırdığı Serkan Ayaydın çevredeki vatandaşlar tarafından son anda kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Acil müdahalede kuduz aşısı vurulan Ayaydın üç gündür gittiği hastanede muayene olamayınca i

Çukurçayır’da sokak köpekleri dehşet saçtı!

Trabzon’un Çukurçayır Beldesinde başıboş sokak köpeklerinin saldırdığı Serkan Ayaydın çevredeki vatandaşlar tarafından son anda kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Acil müdahalede kuduz aşısı vurulan Ayaydın üç gündür gittiği hastanede muayene olamayınca isyan etti.

Trabzon’da Sokak köpeklerinden kurtulan vatandaş hastanede enfeksiyon doktoru bulamayınca isyan etti. Trabzon’un Çukurçayır Beldesinde iftar saatine yakın evine gitmek isteyen Serkan Ayaydın (31) fındık bahçesinden çıkan başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Ayaydın’ı ise çevredeki vatandaşlar son anda kurtararak hastaneye kaldırdılar.

Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan Ayaydın, acil serviste vurulduğu kuduz aşısının ardından muayene olmak için gittiği hastanede üç gün boyunca enfeksiyon doktoru bulamadı. Sonunda isyan eden Ayaydın, “Artık yeter bir insan sağlığı bu kadar ucuz olamaz bir hastanenin enfeksiyon bölümü bu kadar aciz olamaz” diyerek yetkilileri göreve çağırdı.

Konuya tepki gösteren Çukurçayır sakinleri ise, “Yetkililer burada gezen başıboş sokak köpekleri için biran önce çözüm bulsunlar. Bizler hayvanları seven insanlarız. Bunlara zarar vermek istemiyoruz. Ama yetkililer bu konu hakkında duyarlı olmadır” diyerek tepki gösterdiler.

 Fatih Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hakan Usta ise, enfeksiyon servisinin belirli günlerde hizmet verdiğini belirterek, “Servisimiz doktoru tek olduğu için belirli günlerde polikinlik hizmeti belirli günlerde ise servis hizmeti vermektedir. Bu hastamızda servis hizmeti verdiği günlere denk geldiği için böyle bir durum ortaya çıktı” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel