Çömlekçi'de operasyon

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi (KOM)  Trabzon 1. Sulh Ceza Hakimliğinden alınan izin ile Ortahisar İlçesi Çömlekçi semtine baskın düzenledi. Polis önceden belirlemiş olduğu adreslerde aramalar yapı

Çömlekçi'de operasyon

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi (KOM)  Trabzon 1. Sulh Ceza Hakimliğinden alınan izin ile Ortahisar İlçesi Çömlekçi semtine baskın düzenledi. Polis önceden belirlemiş olduğu adreslerde aramalar yapıldı.

KOL SAATİNDEN PARFÜME

KOM ekipleri aramalarda; 71 adet Kol saati, 34 adet Parfüm,  Bin 40 adet gözlük, 24 adet cinsel içerikli ürün, 45 adet bıçak, 25 adet muşta, 4 adet mınçıka ele geçirdi. Malzemelerin yakalandığı  işletmenin sahibi E.M, hakkında kaçakçılık suçu ve kesici ve delici aletler kanununa muhalefetten işlem yapıldı.

UYUŞTURUCU YAKALANDI

Ekipler uygulamalarına devam ettikleri sırada durumundan şüphelendikleri yabancı uyruklu bir şahıs üzerinde arama yaptı. Kimliği M.H.M olarak tespit edilen şahsı üzerinden 2 gram Afyon Sakızı ele geçirildi. Emniyetteki sorgusunun ardından M.H.M, yabancılar şubesine teslim edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel