Çömlekçi'de 51 aylık hasret

Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi’ni ayağa kaldıran kentsel dönüşüm için vatandaşlara belediyeden 51 ay sonra görüşme daveti geldi. Trabzon’da devam eden kentsel dönüşüm projeleri Çömlekçi’de sancılı bir sürecin içinden geçerken dün sıcak bir gelişme yaşandı.

Çömlekçi'de 51 aylık hasret
Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi’ni ayağa kaldıran kentsel dönüşüm için vatandaşlara belediyeden 51 ay sonra görüşme daveti geldi.
 
Trabzon’da devam eden kentsel dönüşüm projeleri Çömlekçi’de sancılı bir sürecin içinden geçerken dün sıcak bir gelişme yaşandı. Çömlekçi  mahallesinde kurulan dernek aracalığıyla sorunları dinleyen  Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu kez direk olarak Çömlekci mahallesi sakinleri ile görüşecek.
Bu konuda çalışma yapılırken Belediye tarafından vatandaşlara gönderilen görüşme davetiyeliri çömlekçi sakınlerinin eline ulaşmaya başladı
 
. İskenderpaşa Mahallesi’nde yapılacak toplantı ile ilgili kafalarında soru işaretleri olduğunu ifade eden Çömlekçi Mahallesi sakinleri, Recep Sezer isimli vatandaş aracılığı ile kamuoyuna seslendi.
 
Sezer, "4 yıl 3 aydır bizi yok sayan ancak bizden yüzde 80 oranında oy alan sayın belediye başkanımızın aylardır bizimle görüşmemesi bizi fazlasıyla yaralamıştır. Devam eden süreçte de ve bizim yerlerimizi elimizden ucuz yollarla alabilmek için 1. Bölge olarak bizleri mahkemeye vermişlerdir. Bizler Çömlekçi halkı olarak kentsel dönüşüme karşı değiliz.
 
Bizim tek isteğimiz evlatlarımız ve ailelerimiz ile birlikte hakkımız olanı alabilmektir. Kiracı durumuna düşmek istemiyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın da toplantıya katılmasını istiyoruz. Bu toplantının basına kapalı yapılmamasını bekliyoruz. Bu Trabzon’un güzelleşmesine karşı değiliz, hakkımızı istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler