Çömlekçi projesinde hükumet rant yapıyor

 Trabzon Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl ve Merkez ilçe başkanlığı ortak basın açıklaması düzenledi. İlk olarak konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılacak olan Çömlekçi semtinde hükümet yanlıların rant sağladı

Çömlekçi projesinde hükumet rant yapıyor

 

Trabzon Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl ve Merkez ilçe başkanlığı ortak basın açıklaması düzenledi. İlk olarak konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılacak olan Çömlekçi semtinde hükümet yanlıların rant sağladığı ifade etti. Kaya, “ Çömlekçi’de  yapılan kentsel dönüşümde uygulanan istimlak bedelinde fiyatların tamamen randa döneklik bir uygulama yapılıyor. Burada uygulama yapmak isteyenler önce buraya gelmeli.”dedi.

CHP İl Başkanı Yavuz Karan, “ Trabzon’da yapılan uygulamalar tamamen kendi menfaat ve çıkarları doğrultusunda yapıyor. Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu bura için konuşuyor. Sürekli televizyonlara çıkarak Çömlekçi projesinden bahseden Başkan soruyorum size hiç buraya geldi mi? gelmedi. Soruyorum size hiç gelmediği bir ye hakkında nasıl oluyor da konuşuyor.”şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel