“Çokluk İçinde Birlik Olarak Yaşamak”

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Attar, 29 Mart’ta Trabzon’da konferans verecek.Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar’ı konferans vermek üzere Trabzon’a davet etti.  Prof. Dr. Attar, 2

“Çokluk İçinde Birlik Olarak Yaşamak”

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Attar, 29 Mart’ta Trabzon’da konferans verecek.

Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar’ı konferans vermek üzere Trabzon’a davet etti. 
 
Prof. Dr. Attar, 29 Mart’ta Trabzon’da “Çokluk İçinde Birlik Olarak Yaşamak” adlı konferansı verecek.
Rektör Prof. Dr. Attar’ı makamında ziyaret eden Mehmet Cirav, “Siyaset bilimcisi olmasının yanında Azerbaycan da doğan ve Ermeni meselesini de çok iyi bilip tahlil eden Sayın Attar’ın engin bilgilerinden yararlanmak gerekiyor. Sosyal etkinliklerimiz kapsamında organize ettiğimiz konferansa herkesi davet ediyoruz” dedi.
 
Prof. Dr. Attar’da, günümüzde birlik ve beraberlik içinde yaşamaya millet olarak en büyük ihtiyaç duyduğumuz günlerde, böyle bir konferansı çok önemsediğini belirterek, “Ayrıca özellikle Ermeni meselesi konusunda ülkemizi 2015’de zor durumda bırakmak için Ermeni diasporası yoğun bir hazırlık içindedir. Buna karşı Ulusal bilinci geliştirmek ve Uluslar arası alanda ise iyi azami derecede mücadele etmeliyiz. Bu sorunun Türkiye’yi zor durumda bırakmaması için karınca kararınca elimden gelen katkıyı azami derecede göstereceğim, göstereceğiz” dedi.
 
Prof. Dr. Aygün Attar’ın konferansı 29 Mart Cuma günü saat 16.00’da Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapılacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler