Çocuk yuvasından Hacısalihoğlu'na ziyaret

Kurban Bayramı nedeniyle Trabzon Fatih Çocuk Yuvası'ndan bir grup öğrenci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu'nu makamında ziyaret ederek bayramlaştılar.7-12 yaş grubu öğrencilerinin kaldığı Fatih Çocuk Yuvası’ndaki öğrenciler Başkan Hac

Çocuk yuvasından Hacısalihoğlu'na ziyaret

Kurban Bayramı nedeniyle Trabzon Fatih Çocuk Yuvası'ndan bir grup öğrenci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu'nu makamında ziyaret ederek bayramlaştılar.

7-12 yaş grubu öğrencilerinin kaldığı Fatih Çocuk Yuvası’ndaki öğrenciler Başkan Hacısalihoğlu'na ziyarette çiçek verirken, Hacısalihoğlu, çocuklara çeşitli armağanlar verdi. Fatih Çocuk Yuvası'nın ihtiyaçlarının karşılanması içinde oda olarak her zaman destekte bulunduklarını belirten Hacısalihoğlu, çocukların bir ülkenin geleceği olduğunu hatırlattı.

Başkan M.Suat Hacısalihoğlu, Fatih Çocuk Yuvası'nda kalan çocukların kendisini ziyaretinde oldukça mutlu olduğunu ifade ederek "Çocuklarımız çok başarılı. Onları mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor" dedi.

Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon Fatih Çocuk Yuvası Müdürü İsmail Hakkı Aydın eşliğinde gerçekleşen ziyarette çocukların isteklerini de dinleyerek en kısa sürede yerine getirileceği sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel