Çocuk Polis projesi hayata geçti

Of İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen eğitimler ile minikler hem bilgi sahibi oldular hem de çocuk polis olma imkanını yakaladılar. İsmail Yıldırım İlköğretim Okulu konferans salonunda gerçekleştirile

Çocuk Polis projesi hayata geçti

Of İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen eğitimler ile minikler hem bilgi sahibi oldular hem de çocuk polis olma imkanını yakaladılar. İsmail Yıldırım İlköğretim Okulu konferans salonunda gerçekleştirilen tören öncesi Of Polis Merkezi Amiri Komiser Yardımcısı Aziz Koç tarafından Trafik Güvenliği Kuralları ve Trafik İşaretleri, Araçlarda Trafik Güvenliği, Trafik Kazaları, Yaya Olarak ve Oyun Alanlarında Trafik Güvenliği konuları hakkında öğrencilere bilgiler sundu.

Eğitim sonrası öğrencilere Polis Kartlarını takan Of Kaymakamı Eren Arslan “Ağaç yaşken eğilir ilkesinden hareketle başlattığımız projemize bugün burada start vermiş bulunmaktayız. Okul idarelerimiz tarafından belirlenen öğrencilerimiz, bundan böyle birer gönüllü ‘Çocuk Polis’ olarak arkadaşlarına kurallar konusunda hem yardımcı olacaklar hem de bilgilendirmelerde bulunacaklar” dedi.

Törene Of Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ulutaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Şahin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Gündüz, Okul Müdürü Rıza Ercihan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler