Çocuk İstismarı İddiasına Gözaltı

 Samsun'da çocukluk arkadaşı olan kadının kızını kamyonetin içinde taciz edip, cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahıs polis tarafından gözaltına alındı. İddiaya göre, M.H. adlı kız, annesinin çocukken arkadaşı olan A.T. (47) adlı şahsın kendisini

Çocuk İstismarı İddiasına Gözaltı

 

Samsun'da çocukluk arkadaşı olan kadının kızını kamyonetin içinde taciz edip, cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahıs polis tarafından gözaltına alındı. 

İddiaya göre, M.H. adlı kız, annesinin çocukken arkadaşı olan A.T. (47) adlı şahsın kendisini İlkadım ilçesi Baruthane mevkisinde kamyonetin içinde birkaç kez taciz edip ters ilişkiye girerek cinsel istismarda bulunduğunu iddia ederek polise şikayette bulundu.

Bunun üzerine A.T., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. A.T., hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, " M.H.'nin annesi B.H. ile ilkokulda arkadaştık. Kendisini seviyordum. Ancak daha sonra bir ilişkimiz olmadı. Yıllar sonra B.H. ve kızı ile akrabamın iş yerinde karşılaştım. Daha sonra da beni telefonla aradılar. M.H.'nin Rize'de taciz edildiği için Samsun'a geldiğini duydum. Bir kez benim kamyonetimle gezdik. Ancak iddia ettiği gibi kendisini taciz etmedim, öpmedim. Alıkoymadım ve ters ilişkiye girmedim. M.H.'nin Rize'deki taciz olayı ile ilgili tazminat almanın peşinde olduklarını duymuştum. Belki benden de tazminat almak için böyle bir iftira atmış olabilir, suçsuzum" dedi.

Polisteki sorgusu tamamlanan A.T., "cinsel istismar ve alıkoymak" suçlarından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel