Çocuk aşkı intihara sürekledi!

 Trabzon’un Çaykara ilçesi Uzungöl beldesinde Emine Kurt(Kadıoğlu) gölde ölü bulundu. Vatandaşlar gördü Uzungöl Gölbaşı Mahallesinden Ahmet Kadıoğlu’nun ablası olan Emine Kadıoğlu ile ilgili sabah saatlerinde vatandaşların gölde insana benzer bir ceset gö

Çocuk aşkı intihara sürekledi!

 

Trabzon’un Çaykara ilçesi Uzungöl beldesinde Emine Kurt(Kadıoğlu) gölde ölü bulundu.
 
Vatandaşlar gördü
 
Uzungöl Gölbaşı Mahallesinden Ahmet Kadıoğlu’nun ablası olan Emine Kadıoğlu ile ilgili sabah saatlerinde vatandaşların gölde insana benzer bir ceset görmeleri üzerine olay Jandarmaya haber verildi. Jandarmanın Çaykara Cumhuriyet Savcısına bildirmesi üzerine olay yerine gelen savcının gözetiminde ceset gölden çıkarıldı. Ölenin kişinin 35 yaşındaki Emine Kurt’a ait olduğu anlaşıldı. Cesedi Trabzon Adli Tıp kurumuna gönderildi.
 
Çocuğu olmuyordu
 
Taşkıran Beldesi Kurşunlu Mahallesinde evli olan ve mutlu bir aile hayatı sürdüren ancak çocuğu olmadığı için bir süredir bunalımda olan Emine Kurt, kardeşi Ahmet Kadıoğlu’nun evinde kalıyordu. Sabahın erken saatlerinde evde görülen Emine Kurt’un gölde ölü vaziyette bulunması Uzungöl’de şok etkisi yarattı. Bunalım geçirdiği ve bu yüzden intihar ettiği tahmin edilen Emine Kurt’un ani ölümü ilçede büyük üzüntü ile karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler