Çocuğun üzerine Televizyon düştü

Samsun'da Oyun oynarken üzerine 72 ekran televizyon düşen 1. 5 yaşındaki Zehra Nur Er, yaşamını yitirdi. Olay dün İlkadım İlçesi Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. 37 yaşındaki Kenan Er ve 29 yaşındaki Pınar Er, dün sabah çocukları Zehra Nur Er'i eve g

Çocuğun üzerine Televizyon düştü

Samsun'da Oyun oynarken üzerine 72 ekran televizyon düşen 1. 5 yaşındaki Zehra Nur Er, yaşamını yitirdi.

Olay dün İlkadım İlçesi Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. 37 yaşındaki Kenan Er ve 29 yaşındaki Pınar Er, dün sabah çocukları Zehra Nur Er'i eve gelen bakıcı A. P. 'ye bırakarak işe gitti.

A. P. ev işleriyle uğraşırken oturma odasında olan ve Oyun oynayan Zehra Nur Er'in üzerine tekerlekli sehpadaki televizyon düştü.

Gürültü üzerine odaya giren A. P. , küçük çocuğu televizyonun altından kurtardıktan sonra bir alt katta oturan yakınlarına haber verdi.

Otomobille Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Zehra Nur Er kurtarılamadı. Olayın ardından polis soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel