Çocuğun feci ölümü! Kaynayan süte...

Sivas’ın Gürün ilçesinde, tencerede kaynayan süte düşen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Annesi tarafından kaynaması için tencereye konulan süte düşen 4 yaşındaki Ahmet D. ağır yaralı olarak ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma v

Çocuğun feci ölümü! Kaynayan süte...

Sivas’ın Gürün ilçesinde, tencerede kaynayan süte düşen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. 

Annesi tarafından kaynaması için tencereye konulan süte düşen 4 yaşındaki Ahmet D. ağır yaralı olarak ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunda ciddi yanıklar oluşan çocuk burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahisi Bölümü'ne sevk edildi.

Tüm vücudu yanan küçük çocuk, hastanede yapılan tüm müdahaleye karşı kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Talihsiz çocuk, ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Gürün’de toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel