Cinnet geçirdi, Astsubay'ı vurdu!

Adıyaman’nın Tut İlçesi’ne bağlı Yeşilyurt Köyü’nde yaşayan Abuzer D. (77) ailesiyle yaşadığı gerginlik sonrası cinnet geçirince kendisini ikna etmeye gelen Jandarma Astsubay Murat Koyuncu’yu av tüfeğiyle yaraladı. Çıkan olay üzerine kendisini bir odaya k

Cinnet geçirdi, Astsubay'ı vurdu!

Adıyaman’nın Tut İlçesi’ne bağlı Yeşilyurt Köyü’nde yaşayan Abuzer D. (77) ailesiyle yaşadığı gerginlik sonrası cinnet geçirince kendisini ikna etmeye gelen Jandarma Astsubay Murat Koyuncu’yu av tüfeğiyle yaraladı. Çıkan olay üzerine kendisini bir odaya kapatan Abuzer D.'yi çok sayıda jandarma ekibi ikna etmeye çalışıyor.

Olay sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre akli dengesi yerinde olmayan Abuzer D. henüz bilinmeyen bir nedenden evde ailesiyle tartışarak av tüfeğiyle yakınlarına zarar vermek istedi. Bunun üzerine köy sakinleri jandarmaya bilgi verdi ve olay yerine çok sayıda asker sevk edildi. Elindeki tüfekle ailesini tehdit eden Abuzer D.'yi ikna etmek için yanına yaklaşan Jandarma Astsubay Murat Koyuncu, bir süre yaşlı adamın sakin olması için dil döktü. Koyuncu, Abuzer D.'yi etkisiz hale getirmek için bir hamle yaparak üzerine çullandı. Bu sırada yaşanan boğuşmada av tüfeğinin ateş alması sonucu astsubay vurularak yaralandı. Göğsünden aldığı yarayla Adıyaman Devlet Hastanesine kaldırılan Koyuncu, burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi olması nedeniyle askeri helikopterle Malatya İnönü Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

ŞÜPHELİ ODAYA KAPANDI

Yaşanan olay üzerine Abuzer D. elindeki tüfekle odasına kapanarak teslim olmayacağını söyledi. Köylüler ve jandarma ekipleri tarafından saatlerdir ikna edilemeyen Abuzer D. için ekiplerin köy meydanında beklemeye devam ettikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel