Çinliler TS maçına da gidecekler

Pekin, Şanghay ve Guangcou'dan devlete ait turizm acentelerinin yetkilileri, Trabzon ve Rize'de yerel yetkililerle görüşerek, bölgedeki turizm koşulları hakkında bilgi alacak.Çinli turizmcilerin ziyaretini organize eden Pienti Travel'ın Çin Müdürü Gökhan

Çinliler TS maçına da gidecekler

Pekin, Şanghay ve Guangcou'dan devlete ait turizm acentelerinin yetkilileri, Trabzon ve Rize'de yerel yetkililerle görüşerek, bölgedeki turizm koşulları hakkında bilgi alacak.

Çinli turizmcilerin ziyaretini organize eden Pienti Travel'ın Çin Müdürü Gökhan Şişman, satış programlarına Karadeniz'i de eklemek istediklerini belirterek, doğayı seven Çinli turistleri bu bölgeye çekmek istediklerini kaydetti. Şişman, "hedeflerinin bu yıl içinde 5 bin Çinli turisti Karadeniz'e götürmek olduğunu" söyledi.

Koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Şişman, aralarında 5 Çinli gazetecinin de bulunacağı turizmci grubunu Trabzonspor'un maçına da götüreceklerini anlattı. Şişman, Çinlilere bölgenin doğal ve tarihi güzellikleriyle yemeklerinin yanı sıra bölgedeki futbol sevgisini de göstermek istediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler