CHP'nin Giresun umudu

CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, düzenlediği basın toplantısında, milletvekilliği görevini layıkıyla yerine getirdiğini düşündüğü için yeniden aday adayı olduğunu söyledi. Partisinin milletvekili aday adayını belirlemek için yapacağı ön

CHP'nin Giresun umudu

CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, düzenlediği basın toplantısında, milletvekilliği görevini layıkıyla yerine getirdiğini düşündüğü için yeniden aday adayı olduğunu söyledi. 

Partisinin milletvekili aday adayını belirlemek için yapacağı ön seçimin en demokratik yöntem olduğunu belirten Milletvekili Karaahmetoğlu, sıralama ne olursa olsun CHP’nin iktidara gelmesi için çalışacağını ifade etti.

Karaahmetoğlu yaptığı açıklamada “Partimizde bir birinden değerli 11 milletvekili aday adayı var. Bende bu aday adaylarından biriyim. Hiç birimiz olayı kişisel düşünmüyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle, bizim kendi milletvekilliği mücadelemizle sınırla değildir. Toplumun her kesimi CHP’nin iktidara gelmesi için destek vermelidir. Önce ülkemizi normalleştirmeliyiz. Öncelikle görevimiz bu olmalıdır” dedi. 

Milletvekilliği yaptığı süreyle ilgili de bilgi veren Milletvekili Karaahmetoğlu “Milletvekilliğim süresince yöremizin sorunlarını gündeme getirmeye çalıştım. Yaklaşık 400 köy ziyaretinde bulundum. 10 binden fazla esnafımızı ziyaret ettik.Bu ziyaretlerimizden edindiğimiz sorunları kanun teklifi haline getirdim ya da mecliste gündeme getirerek konuştum. 35 yazılı ve 8 kez de sözlü soru önergesinde bulundum.Mecliste konuşan, soru önergesi veren ilk 30 milletvekili arasında yer aldım. Ayrıca Giresun’un tek geçim kaynağı olan fındık üzerine yaptığım soru önergelerini, konuşmaları kitap haline getirdim. Bütün bunların sonucu olarak ta yeniden emeğimin karşılığı olarak son kez aday adayı olmak hakkımdır diye düşündüm. Sıralama önemli değil hangi sırada yer alırsam alayım CHP’nin iktidar olması için çalışacağım” diye konuştu. 

CHP’nin Giresun’daki şansını da değerlendiren Karaahmetoğlu “CHP Giresun’da her dönem oyunu yükselterek milletvekili çıkarmıştır. 2011 yılında ise bir milletvekili çıkarmaya yetecek kadar oy almanın yanı sıra 23 bin oy fazladan almıştır. Bu dönem ise inanıyorum ki CHP iki milletvekili çıkarmakta çok daha iddialıdır. Ancak bizler 3-4 milletvekilini almak için gayret sarf etmeliyiz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel