CHP'den öğretmenlere ziyaret

CHP Trabzon Kadınlar Kolu yönetim kurulu üyeleri Trabzon’daki okulları ziyaret ederek öğretmenlerin anlamlı günlerini kutladı.CHP Trabzon Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, öğretmenlerin toplumda önemli bir görev ü

CHP'den öğretmenlere ziyaret

CHP Trabzon Kadınlar Kolu yönetim kurulu üyeleri Trabzon’daki okulları ziyaret ederek öğretmenlerin anlamlı günlerini kutladı.

CHP Trabzon Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, öğretmenlerin toplumda önemli bir görev üstlendiklerini belirterek, “Trabzon’da görev yapan öğretmenlerimizi ziyaret ederek onları bu mutlu günde yalnız bırakmadık. Öğretmenlerimizin her yönden güven içinde çalışmalarının sağlanması gerekmektedir. CHP olarak eğitim bizim için her zaman en önemli görevlerden olmuştur. Biz, Atatürk’ün ve Cumhuriyet’in öğretmenine inanıyor ve güveniyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler