CHP’de önemli toplantı!

Seçim hazırlıkarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon teşkilatı ilçe başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi.CHP Trabzon il binasında gerçekleştirilen toplantıda CHP İl Başkanı Yavuz Karan, CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan

CHP’de önemli toplantı!

Seçim hazırlıkarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon teşkilatı ilçe başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

CHP Trabzon il binasında gerçekleştirilen toplantıda CHP İl Başkanı Yavuz Karan, CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu , Ortahisar Belediye Başkan Adayı Nazım Özcan  CHP ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

qw.20140108131139.jpg

CHP Trabzon milletvekili ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı  M. Volkan Canalioğlu bu yerel seçimlerin ardından yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı  ve genel  seçimlerin çok önemli olduğunu belirtti.

Canalioğlu “ülkemizin gerçek gündemi dışında olayların yaşandığı hükümet kendi içinde iktidar kavgası yaptığı kendi atadığı bürokratları toplu olarak görevden alındığı bir süreç yaşanmaktadır” dedi.

HSYK’nın yapısını yeniden kendi düşünce yapılarına göre düzenlemeye çalışan bir hükümet mevcuttur.Türkiye Ergenekon-balyoz davalarını kumpastır diyen AKP’nin başdanışmanı ve milletvekili bu sözlerisöylerken 11 yıldır iktidar olduklarını unutmuştur.

Trabzon’da gelişen işsizlik almış başını gidiyor.Her geçen gün göç veren il durumundayız.İşsizlik oranı %63 olup göç veren iller sırasında 6. il durumundayız.

AKP  milletvekilleri Trabzon’da gezerken icralık esnafa ne diyecekler.Taşoran işçilerine,emeklilere,atanamayan öğretmenlere ne cevap verecekler.Yolsuzluk ve rüşvet olmadı mı diyecekler. Sürmene Çamburnu tersanesine  5000 kişi işe alacaklardı ne oldu?Trabzonlu hemşehrilerim bu konuları sorgulayacaklardır ve ülkeyi Trabzon’u kaosa getiren bu AKP’yi sandıkta bırakacaktır.

Birlik ve beraberlikle,saygı sevgiyle Trabzon’a hizmet etme sevdamız vardır.Nasip olursa kaldığımız yerden daha büyük bir heyecanla hizmetimize devam edeceğiz.Trabzon’un her köşesini bilen her köyünü ,her mahallesini her ilçesini tanıyan biri olarak ilçe belediye başkanı seçilen arkadaşlarımızla birlikte güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu önderimiz Atatürk’ün ifade ettiği gibi dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar diyerek “ bizde dinlenmemek ve çalışmak ,hizmet etmek üzere Trabzon’un ve Trabzonlu hemşehrilerimizin hizmetindeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler