CHP Trabzon'dan 29 Ekim atağı

CHP Ortahisar İlçe Yönetimi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90.yılında, Trabzon’u bayraklarla donatmak için 5000 Türk Bayrağı ve 5000 adet kendi tasarımları Andımız dağıtacak.Konu ile ilgili açıklama yapan CHP’nin Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet KAYA; pazartes

CHP Trabzon'dan 29 Ekim atağı

CHP Ortahisar İlçe Yönetimi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90.yılında, Trabzon’u bayraklarla donatmak için 5000 Türk Bayrağı ve 5000 adet kendi tasarımları Andımız dağıtacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan CHP’nin Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet KAYA; pazartesi günü esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Adına “demokratikleşme paketi “ denilen dayatma paketiyle kaldırılan andımızı ve bayrağımızı dağıtacağız. Ben çocuğumun andımızı okumasından ve andımızdaki sözleri içselleştirmiş bir vatan evladı olmasından onur duyan bir babayım.’’ dedi.

Ahmet Kaya, Türküm,  doğruyum,  çalışkanım, ilkem; küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir” bu sözler kimi rahatsız edebilir? diyerek ''andımızı kaldıranlar bilmeli ki, Bu topraklar üzerinde yaşayan, etnik kimliği, dili, dini, rengi, ırkı ne olursa olsun tüm insanların ortak adı Türk Milleti’dir ve bu vatanın adı Türkiye’ dir.

Andımızın “Irkçı“ bir söylem olduğunu ve o nedenle kaldırıldığını iddia edenlere soruyoruz; Bizler 7 yaşından beri gururla andımızı okumuş bir nesiliz. Kime ırkçılık yaptık?’’ ifadelerini kullandı.    

BU BÖYLE GİDEMEZ!

Bahaneler üretilerek Türk Milletinin değerlerine saldırıldığını belirten Kaya ''Bahaneler üretiliyor ve üretilen bu bahanelerle bizi biz eden, bizi bir ve bütün Türk Milleti eden değerlerimize saldırılıyor. Bu böyle gidemez! Cumhuriyetimizin 90.yılında yılında herkesi, Vatanımıza, Bayrağımıza, Ezanımıza, Cumhuriyet değerlerimize daha bir bilinçle sahip çıkmaya, evlerini, iş yerlerini  Bayraklarla donatmaya davet ediyoruz. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun!” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel