CHP Trabzon'da eylemciler pes etmedi

Trabzon'da partilerinin milletvekili adayının belirlenmesinde ilk sıra adayının ön seçim yapılmadan kontenjana tabi tutulmasına tepki göstermek amacıyla il başkanlığında "işgal" eylemi başlatan grubun, protestosu yedinci gününe girdi.CHP'de, Trabzon mille

CHP Trabzon'da eylemciler pes etmedi

Trabzon'da partilerinin milletvekili adayının belirlenmesinde ilk sıra adayının ön seçim yapılmadan kontenjana tabi tutulmasına tepki göstermek amacıyla il başkanlığında "işgal" eylemi başlatan grubun, protestosu yedinci gününe girdi.

CHP'de, Trabzon milletvekili adaylarının tespit edilmesinde birinci sıra için ön seçim yapılmadan kontenjan uygulaması getirilmesine karşı çıkan CHP'li bir grubun, 17 Mart Salı günü il başkanlığında başlattığı eylem devam ediyor.

Gruptakiler, isteklerine parti genel merkezince henüz olumlu yanıt verilmemesi nedeniyle Ortahisar ilçesindeki bir iş hanının 4. katında yer alan il başkanlığının girişini ve bu kata çıkan asansörün çıkışı ile merdivenleri kapalı tutuyor.

Partinin il başkanlığına parti yöneticilerinin girmesine izin vermeyen gruptakiler, geceyi parti binasında geçiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel