CHP Trabzon aday adaylarını eğitti

Trabzon’da Cumartesi ve Pazar günleri Trabzon CHP İl Başkanlığı organizasyonluğunda Samsun-Ordu-Erzurum ve Trabzon illerinde CHP Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için 52 kişinin katılımı ile gerçekleşen CHP Genel Merkez Parti O

CHP Trabzon aday adaylarını eğitti

Trabzon’da Cumartesi ve Pazar günleri Trabzon CHP İl Başkanlığı organizasyonluğunda Samsun-Ordu-Erzurum ve Trabzon illerinde CHP Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için 52 kişinin katılımı ile gerçekleşen CHP Genel Merkez Parti Okulu Eğitimi Trabzon’da otelde başarı ile tamamlandı.

Eğitim çalışmasına CHP Parti Okulu'ndan eski bakanlardan Abdülkadir Ateş, İstanbul Milletvekilimiz Celal Dinçer, PM üyesi Dursun Bulut, Eğitici Ali Ulusoy, Prof. Dr. Erol Köktürk, Kamil Sönmez ve Sosyolog Taner Ertan katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel