CHP İzmir Milletvekili Güven, Trabzon'da

CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven, "Engelli insanlarımızın sorunlarının tespiti için il il gezerek, bağlı oldukları dernekleri ziyaret ediyoruz" dedi. Güven, beraberindeki parti üyeleriyle birlikte Altı Nokta Körler Derneğini ziyaret ederek, yürütülen ça

CHP İzmir Milletvekili Güven, Trabzon'da
CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven, "Engelli insanlarımızın sorunlarının tespiti için il il gezerek, bağlı oldukları dernekleri ziyaret ediyoruz" dedi.
 
Güven, beraberindeki parti üyeleriyle birlikte Altı Nokta Körler Derneğini ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında dernek üyelerinden bilgi aldı.
 
Bazı derneklerin ürettikleri çeşitli projelerle kendilerine destek sağlayabildiğini belirten Güven, "Ancak çoğunluğu bu işi topladığı yardımlar ve desteklerle yürütüyor. Engelli sorunlarının tespiti için il il gezerek, bağlı oldukları dernekleri ziyaret ediyoruz. Tespit ettiğimiz sorunların ardından buralara tekrar gelerek hep beraber çalışmalarımızı masaya yatıracağız" dedi.
 
Amaçlarının çalışma sonunda engelliler için faydalı hizmetleri hayata geçirmek olduğunu ifade eden Güven,  şunları kaydetti:
 
"Partimiz, engellilerin sorunlarının çok olduğunu bildiği için bir engelli üst kurulu oluşturdu. Bizde bu kapsamda ön çalışma yapmak için buraya geldik. Ziyaretler sonucunda Ankara'da da Trabzon'da da görme engellilerin sorunlarını saptayacağız. Böylece kendi politikamızı oluşturmuş olacağız. Tabi ki bu süreçte eksik varsa tamamlamak üzere mecliste çalışmalarımızı yürüteceğiz."
 
Güven, kentte şubeleri bulunan altı derneği daha ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel