CHP Giresun'da başkan adayını açıkladı

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, beraberinde bulunan Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, İl Başkanı Eşref Karaibrahim ve partilileriyle ilçe gezilerini sürdürüyor. İlk olarak Tirebolu’ya giden CHP heyetinde bulunan Tunceli Milletvekili Kame

CHP Giresun'da başkan adayını açıkladı
CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, beraberinde bulunan Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, İl Başkanı Eşref Karaibrahim ve partilileriyle ilçe gezilerini sürdürüyor.
 
İlk olarak Tirebolu’ya giden CHP heyetinde bulunan Tunceli Milletvekili Kamer Genç’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İlçe esnafı ve sokaktaki vatandaşlarla görüşen Milletvekili Kamer Genç, buradan partilileriyle Yağlıdere ilçesine gitti.
Yağlıdere’de İl Başkanı Eşref Karaibrahim ilk belediye başkan adayını açıkladı. İl Başkanı Karaibrahim, "Henüz yerel seçimlere uzun bir zaman olsa da bir ilki gerçekleştirerek Yağlıdere Belediye Başkan Adayı olarak Kadem Özbay’ı açıklıyorum. Bu süre boyunca adayımızın gece gündüz çalışacağına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel