Cezaevinde FETÖ operasyonu!

Cezaevi yönetimini tehdit ettiler...

Cezaevinde FETÖ operasyonu!
 Erzurum’da 17-25 Aralık sürecinden sonra Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonlarda tutuklanan örgüt üyelerinin, 15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce Erzurum F Tipi Cezaevi’nde gardiyan ve cezaevi yönetimini tehdit ettikleri öne sürüldü. 
17-25 Aralık sürecinden sonra Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ/PDY) yönelik Erzurum’da gerçekleştirilen operasyonlarda tutuklanan örgüt üyelerinin, 15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce Erzurum F Tipi Cezaevi’nde gardiyan ve cezaevi yönetimini tehdit ettikleri iddia edildi.
Darbeden haberdar oldukları anlaşılan zanlıların, gardiyanları ve cezaevi yöneticilerini “Hesap vereceksiniz” şeklinde tehdit ettikleri öne sürüldü.
Erzurum Cumhuriyet Savcılığı’nın bu gelişme üzerine, tutuklu FETÖ üyeleri hakkında soruşturma başlattığı ve bugün sabah saatlerinde 39 personel hakkında gözaltı kararı aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler