Cevdet Erdöl ve Cumur Akçaabatta

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon milletvekilleri Cevdet Erdöl ve Mustafa Cumur, kısa süre önce yapımı tamamlanan Akçaabat Devlet Hastanesini gezdi. Beraberindeki Trabzon İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Tosun, AK

Cevdet Erdöl ve Cumur Akçaabatta

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon milletvekilleri Cevdet Erdöl ve Mustafa Cumur, kısa süre önce yapımı tamamlanan Akçaabat Devlet Hastanesini gezdi.

Beraberindeki Trabzon İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Tosun, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş ve partililer ile Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan ve kısa süre sonra açılması planlanan Akçaabat Devlet Hastanesi'ne gelen Erdöl ve Cumur çeşitli incelemelerde bulundu.

İnceleme sonrası AA muhabirine açıklama yapan Erdöl, söz konusu hastanenin bölgenin medarı iftiharı olacağını belirterek, ''Akçaabat'a ve Trabzon'a yakışır bir hastane oldu. Eminim ki bir çok şehirdeki kişilerin imrenerek bakacağı bir hastane oldu. Hizmet kalitesi bakımında da çok kaliteli olacaktır. Ekip, ekipman ve iyi yetişmiş doktor bakımından bölgenin ihtiyacına cevap verebilecek bir hastane olacak. Küçük eksikleri var, bu eksikleri yerinde görmek için hastaneyi dolaştık'' dedi.

Hastanenin eksiklerinin kısa sürede giderileceğini ifade eden Erdöl, ''Eksikler kısa sürede giderilecek ama şuan için hastane açılışa hazır. Mobilya ve diğer cihazların yerleştirilmesi yapılıyor. Sanırım şubat veya mart ayı içerisinde hasta kabulüne başlar. Bu eserin buraya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel