Ceset genç Trabzonlu'nun çıktı

İstanbul Kartal sahilinde sabah sporu yapan bazı vatandaşlar, denizde gördükleri bir erkek cesedi ile şaşkına döndüler ve kısa bir şokun ardından polisi aradılar.Olay yerine gelen polis ekiplerinin kıyıya çıkardığı cesedin 21 yaşındaki üniversite öğrencis

Ceset genç Trabzonlu'nun çıktı

İstanbul Kartal sahilinde sabah sporu yapan bazı vatandaşlar, denizde gördükleri bir erkek cesedi ile şaşkına döndüler ve kısa bir şokun ardından polisi aradılar.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin kıyıya çıkardığı cesedin 21 yaşındaki üniversite öğrencisi olan Trabzonlu Zafer Gerekmen'e ait olduğu öğrenildi.

Kartal sahilinde sabah sporu yapan vatandaşlar denizin üzerinde bir erkek cesedi

görünce hemen polise haber verdi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri suyun üzerindeki cesedi kıyıya çıkardı. Sağlık ekipleri de sudan çıkarılan cesette herhangi bir yaşam belirtisi olup olmadığını kontrol etti.

Olay yeri polis tarafından emniyet şeridi ile çevrildi. Yürüyüş için sahile gelen bir kadın, "suyun üstünde bir ceset görünce hemen polisi aradık" dedi. Yine yürüyüş için sahile gelen diğer kadınlarda, "her zaman yürüyüşe geliyoruz bugün böyle bir şey görünce şaşırdık" diye konuştu.

Polis ekiplerin yaptığı incelemede sudan çıkarılan cesedin üzerinden Trabzon'un Düzköy İlçesi'nden Ali Gerekmen'in oğlu Zafer Gerekmen (21) adına olan kimlik çıktı.

Sahile gelen bir başka vatandaş cesedin Zafer Gerekmen isimli gence ait olduğunu söyleyerek, "Pendik'te oturuyor, çocuğu tanıyorum yaklaşık 1 haftadır kayıptı" dedi.

Bir başka vatandaşta, "Pırıl pırıl bir çocuktu. Gedik Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda okuyordu, bildiğimiz hiç bir sorunu yoktu" diye konuştu.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından ceset Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler