Cesedi 15 gün sonra bulundu!

Gümüşhane Afet Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin bu sabah Torul Barajı eski mezbahane bölgesinde yürüttükleri çalışmada dalgıçlar tarafından Alim Kandaz’ın (56) cesedine ulaşıldı. Ceset kıyıya çıkartılırken, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderile

Cesedi 15 gün sonra bulundu!

Gümüşhane Afet Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin bu sabah Torul Barajı eski mezbahane bölgesinde yürüttükleri çalışmada dalgıçlar tarafından Alim Kandaz’ın (56) cesedine ulaşıldı. Ceset kıyıya çıkartılırken, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi.

19 Mayıs gecesi Trabzon’dan Gümüşhane istikametine gitmekte olan bir araç Torul ilçesi çıkışındaki virajdan henüz belirlenemeyen bir nedenle gece yarısı Harşit Çayı’na uçmuş, bir görgü tanığı vatandaşın olayı ihbar etmesi üzerine kaza ortaya çıkmıştı. Yapılan araştırmada araç vinç yardımı ile sudan çıkartılırken, plakası suya düştüğü için motor ve şase numarasından sahibine ulaşılmıştı. Aracın Alim Kandaz’a (56) ait 29 AK 255 plakalı araç olduğu belirlenmişti. Kandaz, suda yapılan aramalarda bulunamazken, kullandığı aracı oğluna ait TIR’ın kasasında Samsun’a bakıma götürdüğü ve bakım sonrası kimseye haber vermeden Samsun’dan Gümüşhane’ye doğru yola çıktığı öğrenilmişti. Kandaz’a ait ceset Rize, Erzurum ve Trabzon’dan gelen ekiplerin de yardımı ile 15 gün boyunca aranıyordu. Cesedi bu sabah olay yerine 2-3 kilometre mesafede Torul Baraj Gölü’nde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel