Cep telefonu ile hesabını boşalttı

Edinilen bilgiye göre Trabzon’da bir banka ATM’sinden işlem yapan A.Y. hesabında 3 Bin TL olduğunu farketti. İşlem yaptığı bankanın müşteri hizmetlerini aradığında hesabındaki altınların nakde çevrildiğini ve 7 Bin TL EFT yapıldığını öğrendi. A.Y. banka ş

Cep telefonu ile hesabını boşalttı

Edinilen bilgiye göre Trabzon’da bir banka ATM’sinden işlem yapan A.Y. hesabında 3 Bin TL olduğunu farketti. İşlem yaptığı bankanın müşteri hizmetlerini aradığında hesabındaki altınların nakde çevrildiğini ve 7 Bin TL EFT yapıldığını öğrendi. A.Y. banka şubesine giderek bu işlemin başka bir banka müşterisi olan S.Y.’nin hesabına aktarıldığını öğrendi.

Polise girerek bu işlemlerin kendi rızası dışında gerçekleştiğini ve şikayetçi olduğunu söyledi. Trabzon Siber Suçlarla Şube Müdürlüğünün yaptığı incelemelerde, EFT işleminin 23.07.2013 günü saat 10.58’de yapıldığı ve sisteme yansıyan IP numarasından işlemin telefonla yapıldığı öğrenildi. Bu araştırma sonucunda EFT işlemini yapan kişinin Diyarbakır ilinde kimlik bilgileri ve adresi tespit edilen H.O.’ya ait olduğu tespit edildi. Şüphelilerin başka ilde olması nedeniyle ifadeleri alınamadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler