Cenazesine kelepçeyle katıldı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde hükümlü 43 yaşındaki Metin Turan, ölen babası Ekrem Turan’ın cenaze namazını, bir eli yanındaki uzman çavuşun bileğine kelepçeli kıldı.Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde 2009’da suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonuda

Cenazesine kelepçeyle katıldı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde hükümlü 43 yaşındaki Metin Turan, ölen babası Ekrem Turan’ın cenaze namazını, bir eli yanındaki uzman çavuşun bileğine kelepçeli kıldı.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde 2009’da suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonuda gözaltına alınıp yargılama sonucu hüküm giyen 43 yaşındaki Metin Turan, ölen babası Ekrem Turan’ın cenaze namazını, bir eli yanındaki uzman çavuşun bileğine kelepçeli kıldı.

Polisin düzenlediği ’Çelik-2’ operasyonu kapsamında tutuklanan ve yargılama sonucunda çeşitli suçlardan 2 kez ömür boyu hapis cezasına çarptırılarak Bolu’daki cezaevine konulan Metin Turan’ın babası 78 yaşındaki Ekrem Turan, dün yaşlılığa bağlı hastalıktan yaşamını yitirdi. Cezaevinde bulunan Metin Turan, babasının cenazesi için bugün jandarmalar nezaretinde ilçeye getirildi.

Metin Turan, ilçe merkezindeki Hatip Camii’nde ikindi namazının ardından kılınan babasının cenaze namazına, yanındaki uzman çavuşun eline kelepçeli halde katıldı. Sol eli kelepçeli halde cenaze namazını kılan Metin Turan, Şehir Mezarlığı’ndaki defin işlemine de aynı şekilde kelepçeli olarak katıldı. Camide ve mezarlıkta taziyeleri kabul eden Metin Turan’ın, bu gece İlçe Jandarma Komutanlığı’nda tutulacağı, yarın da cezaevine götürüleceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel