Cenaze dönüşü trafik kazası

Samsun'da cenazeden dönen yaşlı adamın kullandığı minibüsün yoldan çıkarak bir evin bahçesine uçtuğu kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.  Kaza, 19 Mayıs ilçesi Dereköy beldesi Samsun-Sinop kara yolu 27. kilometresinde meydana geldi. Edinile

Cenaze dönüşü trafik kazası
Samsun'da cenazeden dönen yaşlı adamın kullandığı minibüsün yoldan çıkarak bir evin bahçesine uçtuğu kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. 
 
Kaza, 19 Mayıs ilçesi Dereköy beldesi Samsun-Sinop kara yolu 27. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi Yörükler beldesinde eski muhtar olan 72 yaşındaki İsmet Erdinli, eşi Ayşe Erdinli (73) ile birlikte Adapazarı'ndaki bir yakınlarının cenazesine gitti. Erdinli çifti, cenaze dönüşü bu sabah uçakla Samsun-Çarşamba Havaalimanı’na geldi. Bülent Erdinli (36), amcası ve yengesini havaalanından almak için panelvan tipi minibüs ile havaalanına gitti. Ancak, eve dönüş yolunda minibüsün direksiyonuna İsmet Erdinli geçti. 
 
İsmet Erdinli idaresindeki 55 NV 643 plakalı minibüs, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak Ali Bektaş'a ait evin bahçesine uçtu. Gürültü ve çığlık sesleri üzerine yardıma koşan Bektaş ailesi durumu 112 Ambulans Servisi'ne bildirdi. Kazada, sürücü İsmet Erdinli ile eşi Ayşe Erdinli, kızı Hatice Erdinli (33) ve yeğeni Bülent Erdinli ile eşi Songül Erdinli (32) ve çocukları K.E.(16) ve E.E.(13) yaralandı. 
 
Yaralılar, ambulanslarla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan cenazeden dönen Ayşe Erdinli kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 
Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel