Cemil Çiçek Trabzon'da nikah şahidi oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, Trabzon’da katıldığı düğün merasiminde nikah şahitliği yaparak gelin ve damada tavsiyelerde bulundu.TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Trabzonspor eski asbaşkanlarından işadamı İskender Önal’ın kızı Elif Mel

Cemil Çiçek Trabzon'da nikah şahidi oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, Trabzon’da katıldığı düğün merasiminde nikah şahitliği yaparak gelin ve damada tavsiyelerde bulundu.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Trabzonspor eski asbaşkanlarından işadamı İskender Önal’ın kızı Elif Melek Önal ile İbrahim Yılmaz’ın nikahına katıldı. Trabzon’da bir otelde düzenlenen nikahı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kıyarken, çiftin nikah şahitliklerini Yalova Valisi Esengül Civelek ile birlikte TBMM Başkanı Cemil Çiçek yaptı.

Cemil Çiçek, evli çifte mutluluklar dileyerek “Allah bu evliliği hayırlı eylesin. Çiftimize mutluluklar diliyorum. Evlilik uzun bir yolculuktur. Saygıda birbirinize kusur etmeyin. ‘Ayağına bas, ayağına bas’ diye bağıranları dinlemeyin. Evlilikte ayağa da basılmaz, damara da basılmaz. Yoksa damara basıldığında evliliğin nerelere gittiğini görüyoruz. Mutluluğun sırrı itaat etmektir” dedi.

Cemil Çiçek’i, yanı sıra nikaha Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Milletvekilleri Faruk Özak ile çok sayıda davetli katılırken, nikah töreni sonrasında TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarifeli uçakla Ankara’ya döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler