Çelik ziyaretlerini sürdürüyor

Mehmet Çelik, Pazarkapı Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, durum değerlendirmesinde bulundu.Pazarkapı Mahallesi'nin tarihi bir mahalle olduğunu dile getiren Çelik, mahallenin tümüyle Trabzon’un bir tarihini yaşattığını söyledi. Hemşehr

Çelik ziyaretlerini sürdürüyor

Mehmet Çelik, Pazarkapı Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, durum değerlendirmesinde bulundu.

Pazarkapı Mahallesi'nin tarihi bir mahalle olduğunu dile getiren Çelik, mahallenin tümüyle Trabzon’un bir tarihini yaşattığını söyledi. Hemşehrileriyle sohbet ve istişare eden Çelik’e esnafın yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Pazarkapı sakinleriyle uzun süre sohbet eden Çelik, pazarcı esnafının sıkıntılarını gidermek için de çaba sarf edeceğini müjdeledi.

Bir vatandaşın, “Çok güler yüzlüsünüz. Sizi başkan olarak görmek istiyoruz. İnşallah başkan olursunuz” sözü karşısında duygulu anlar yaşayan Çelik, “Allah’ın izni, partimin ve genel merkezimin takdiri, sizlerin de teveccühü ile başkan olursam, öncelikli amacım doğup büyüdüğüm kente en iyi hizmete yapmaktır. Trabzon’umuzu kalıcı projelerle ayağa kaldıracağız. Trabzon’u, siz değerli halkımızla birlikte kalkındıracağız. Partimizin son on yılda yaptıkları bizim de yapacaklarımızın teminatadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel