Çelik "Trabzon'un etle tırnağıyım"

 Partisinin Aydınlıkevler Mahalle Teşkilatını ziyaret eden,Ortahisar Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Çelik herkes için hizmet etme amacıyla yola çıktıklarını belirterek  “Bilgiye yeniliğe dayalı bir hizmet anlayışıyla birlikte yeni kurulacak olan Ortah

Çelik "Trabzon'un etle tırnağıyım"

 Partisinin Aydınlıkevler Mahalle Teşkilatını ziyaret eden,Ortahisar Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Çelik herkes için hizmet etme amacıyla yola çıktıklarını belirterek  “Bilgiye yeniliğe dayalı bir hizmet anlayışıyla birlikte yeni kurulacak olan Ortahisar İlçemize en iyi hizmet ve yatırımı getirmeyi  planlıyoruz. Trabzon’un etle tırnağıyım. Çevremdeki çok değerli arkadaşlarımın tevecühüyle yola çıktım” dedi
Çelik, AK Parti Aydınlıkevler Mahalle Teşkilat Başkanı Fazıl Aydın ve Partilileri ziyaret ederek merak edilen soruları içtenlikle cevaplandırdı. Çelik, herkes için hizmet etme amacıyla yola çıktıklarına vurgu yaparak “Trabzon şehrine gelen hizmetlerin  alt yapısında  şimdiye kadar olduğumuz gibi bundan sonar da olmaya devam edeceğiz. Bu kentin ekonomisinde,siyasetinde,sporunda var olan bir insanım. Merkez belediyesi olan Ortahisar Belediyesi bünyesinde bulunan alandaki tüm sorunlara ben ve ekibim hakim durumda. İnsan odaklı çalışarak AK Parti belediyeciliğini bugüne kadar nasıl taşıdıysak bundan sonrada taşıyarak adından söz ettireceğiz.  Ortahisar belediye başkanlığına kim aday olursa olsun kazanan AK Parti olsun” diye konuştu.

69.20131031141506.jpg

Aydınlıkevler Mahallesi Teşkilat Başkanı Fazıl Aydın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “sorunlarımızı bire bir yüz yüze aday adayımıza iletmek güzel bir duygu. Bizlerde mahalle teşkilatı olarak tüm aday adaylarına başarılar diliyoruz. Destek bizlerden hizmet onlardan. Mehmet Çelik bey teşkilattan gelen bir isim. Kendisini vatandaşlara yakınlığıyla bildiğimiz ve sorunları zamanında ve yerinde çözme özelliğiyle tanıyoruz” ifadelerine yer verdi.
Çelik, teşkilatın ardından mahallede ki vatandaşları da ziyaret ederek, vatandaşlara kendini tanıttı. Vatandaşlar da Çelik’e  yakın ilgi göstererek aday adaylığı sürecinde  başarı dileklerinde bulunarak ,teşkilattan gelen değerli bir insan olduğunu vatandaşın halinden, sorunlarının giderilmesi noktasında çabalarının var olduğunu belirttiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel