Çebi'ye bir destek daha

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı dünya şampiyonu Selçuk Çebi’ye şampiyon sporculardan destek geldi. Bireysel Sporcular Antrenörler Derneği (BİSAYDER) Trabzon Şube Başkanı Nazım Dalkıran tarafından organize edilen yemekte farklı branşlarda dünya, A

Çebi'ye bir destek daha

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı dünya şampiyonu Selçuk Çebi’ye şampiyon sporculardan destek geldi. 

Bireysel Sporcular Antrenörler Derneği (BİSAYDER) Trabzon Şube Başkanı Nazım Dalkıran tarafından organize edilen yemekte farklı branşlarda dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarını kazanmış sporcular, Çebi'ye destek için Trabzon’a geliyor.

Dünya ve Avrupa Şampiyonu, Olimpiyat ikincisi güreşçi Şeref Eroğlu, Dünya Şampiyonu ve Olimpiyat üçüncüsü güreşçi Mehmet Özal, Dünya şampiyonu olimpiyat ikincisi tekvandocu Bahri Tanrıkulu ve dünya, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu halterci Taner Sağır'ın katılacağı yemeğe, sporcu ve spor adamları da katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel