Çebi Araklı halkıyla bayramlaştı

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi bayramın birinci gününde Araklı halkını tek tek gezerek bayramlarını kutladı.  Başkan Çebi , “Araklı halkı olarak bugüne kadar bayramların manevi havasını en iyi yaşayan ilçelerden birsiyiz. Burada halkımızın bu birlik v

Çebi Araklı halkıyla bayramlaştı

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi bayramın birinci gününde Araklı halkını tek tek gezerek bayramlarını kutladı. 

 
Başkan Çebi , “Araklı halkı olarak bugüne kadar bayramların manevi havasını en iyi yaşayan ilçelerden birsiyiz. Burada halkımızın bu birlik ve beraberliğini beni son derece mutlu etmekte. Bayram boyunca vatandaşlarımızla buluşup onların bu bayram coşkularına ortak olacağım” dedi.
 
Manevi değerlerimizden olan, birlik ve beraberliğin, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygının en doruğa ulaştığı bir atmosferde milletçe, muhabbetle kucaklaşılan bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunun yaşandığını belirten Çebi, "Bizleri diğer milletlerden ayıran, sevinçte ve üzüntüde birlik olmamızdır. Elimizde olanın yarısını olmayana vermemizdir.
 
Büyüğümüzün küçüğüne sevgisi, küçüğün büyüğüne gösterdiği saygı bizleri sevgi ve saygı ortamında buluşturur. Bizi birlik ve beraberlik içinde yaşatan, huzur ve güvenle milletçe nice bayramlar daha kutlamak için bayramları gerçekten Bayram gibi yaşamak gerekir.
 
Sosyal özellikleri de ağır basan İslam inancımız, Müslümanlara kurban kesmeyi bir ibadet olarak öngörürken, paylaşmayı, yakın akrabadan başlamak üzere ziyaretleşmeyi de tavsiye etmiştir. Bayramların neşesinin, dayanışma ruhunun tüm zamanlara aksetmesi temennisiyle milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum."diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel