ÇAYKUR'dan işçilere teşekkür

 Bir süredir Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünde (ÇAYKUR) Grev krizi sürüyordu. Türk İş’e bağlı Tek Gıda İş sendikası ÇAYKUR genel Müdürlüğü ile İşçi maaşlarını görüşmüş ve konu ile ilgili mutabık kalınmayınca Tek Gıda Genel başkanından kendi üyelerine gre

ÇAYKUR'dan işçilere teşekkür

 

Bir süredir Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünde (ÇAYKUR) Grev krizi sürüyordu. Türk İş’e bağlı Tek Gıda İş sendikası ÇAYKUR genel Müdürlüğü ile İşçi maaşlarını görüşmüş ve konu ile ilgili mutabık kalınmayınca Tek Gıda Genel başkanından kendi üyelerine grev çağrısı yapılmıştı.

Haber: Şükrü ÜÇÜNCÜ 

Yapılan grev çağrısına ÇAYKUR’da çalışan Mevsimlik ve Kadrolu işçiden olumlu cevap gelmemiş ve Tek Gıda İş sendikasının yapmış olduğu grev çağırısında yalnız kaldı. ÇAYKUR Genel Müdürü  İmdat Sütlüoğlu ÇAYKUR’da çalışan işçilerine cep telefonu ile mesaj çekerek teşekkür etti. Mesajda Sütlüoğlu, “ Değerli Kardeşim ; Ülkenin ve bölgenin, Çaykur’un ve çay üreticilerinin menfaatlerini kendi menfaatinizden üstün tutarak, yüksek sorumluluk duygusuyla hareket ettiğiniz için teşekkürler.”ifadesine yer verdi.

ÇAYKUR’daki grev krizini ana aktörü ise Tek gıda Sendikasının yalnız kalma sebepleri arasında ise işçilere sormadan hareket ettiği şeklinde ifade ediliyor. Tek Gıda İş Genel başkanı Mustafa Türkel bir süre önce ÇAYKUR’da süren sendika savaşlarında işçisinin arkasında duramamış sonrasında ise üyesi olan işçisine sormadan grev kararı alması grevde yalnız kalmasına neden oldu.

Haber61.NEt haberidir... 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel