Çaykara yaylalarına çıkıyoruz...

Tanışma amaçlı ilk etkinliğini geçtiğimiz ay Gümüşhane’nin Limni Gölü’nde gerçekleştiren Uzungöl Off-Road ve Kamp Kulübü üyeleri, 16-17 Temmuz’da Çaykara’nın eşsiz güzelikteki yaylalarında buluşacak.Uzungöl Off-Road ve Kamp Kulübü Kurucu Başkanı Mustafa M

Çaykara yaylalarına çıkıyoruz...

Tanışma amaçlı ilk etkinliğini geçtiğimiz ay Gümüşhane’nin Limni Gölü’nde gerçekleştiren Uzungöl Off-Road ve Kamp Kulübü üyeleri, 16-17 Temmuz’da Çaykara’nın eşsiz güzelikteki yaylalarında buluşacak.

Uzungöl Off-Road ve Kamp Kulübü Kurucu Başkanı Mustafa Mutlu, yapılacak etkinlik hakkında bilgi vererek “Doğa severlerle bir araya gelerek off-road sporunun Trabzon’da tanıtımını yaparak, insanlara gözlerinin önündeki güzellikleri bir başka açıdan gösterme amacındayız. Bu amaçla 16-17 Temmuz’da Çaykara-Sultanmurat-Soğanlı Dağı- Şekersu-Multad Yaylaları-Aygır Gölü-Balıklı Göl ve Uzungöl gezilerini kapsayan bir program hazırladık. Program 16 Haziran cumartesi günü çimento fabrikası arkasındaki TIR-kamyon parkında (Uzungöl Off-Road ve Kamp Kulübü toplanma yeri) toplanarak başlayacak. Çaykara -Sultanmurat- Soğanlı Dağı- Şekersu- Multad Yaylaları-Aygır Gölü- Balıklı Göl ve son olarak Uzungöl off-road ve kamp kulübü toplanma yerine varış ile son bulacaktır. Etkinliğimize katılmak isteyenler “uzoff.net” sitemizden detaylı bilgi alabilir ve etkinliklerimizi takip edebilirler. 16-17 Temmuz’da düzenleyeceğimiz etkinliğimize tüm off-road severleri ve doğa sevenleri bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler