Çaykara TOKİ’nin görselleri yayınlandı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) tarafından, “Çaykara’da 70 Adet Konut, 1 Adet Büfe ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi” adıyla geçen haftalarda inşaatına başlanan projenin görselleri yayımlandı. 23 Şubat 2015 başlama tarihli ve 5.790.000.00

Çaykara TOKİ’nin görselleri yayınlandı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) tarafından, “Çaykara’da 70 Adet Konut, 1 Adet Büfe ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi” adıyla geçen haftalarda inşaatına başlanan projenin görselleri yayımlandı. 

23 Şubat 2015 başlama tarihli ve 5.790.000.00 TL muhammen bedelli projenin süresi ise 500 gün olarak belirlenmişti. Çaykara-Uzungöl yolu Hurmalık Mevkii’nde eski Taşkın Petrol ve Taşkın Apartmanına komşu alanda inşa edilmekte olan proje Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) tarafından 70 konut ve çevre düzenlemesiyle alt gelir gruplarına hitap ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler